Экономика
Більше 18 тисяч людей скористалися віртуальним кабінетом МТСБУ

Більше 18 тисяч людей скористалися віртуальним кабінетом МТСБУ

Цифрові інструменти Моторного (транспортного) страхового бюро України (МТСБУ) отримують високий попит з боку одержувачів виплат. Одним з таких інструментів став віртуальний кабінет потерпілого: станом на грудень 2020 року понад 18 тисяч осіб скористалися сервісом. З його допомогою постраждалі в ДТП можуть відслідковувати розгляд свого звернення до Бюро і хід виплатної справи.
 
Віртуальний кабінет потерпілого був впроваджений у систему МТСБУ у липні 2016 року. Кабінет дозволяє переглянути матеріали справи про виплату відшкодування, завантажити копії необхідних документів, дізнатися статус справи. Також заявник може задати питання про розгляд справи в чаті і отримати компетентну відповідь відділу врегулювання. 
 
«Діджіталізація автострахування та надання якісного сервісу – основа діяльності МТСБУ. На додаток до електронного європротоколу і укладання договорів страхування онлайн, віртуальний кабінет потерпілого стає ще одним успішним кроком до повної автоматизації процесу врегулювання страхових випадків. Ми раді, що наші ініціативи знаходять відгук у автовласників. Наша мета – забезпечити оперативний процес отримання регламентних виплат для кожного клієнта», – говорить генеральний директор МТСБУ Володимир Шевченко. 
 
Зараз у МТСБУ розробляється розширення функціоналу віртуального кабінету. Бюро планує додати можливість подивитися свою історію страхування ОСЦПВ, отримати довідку про безаварійну їзду, подати скаргу на дію страховика та інші опції. 
 
Віртуальний кабінет потерпілого – це також зручний інструмент для віддаленого врегулювання страхових випадків, що стає ще більш затребуваним в умовах карантинних обмежень. Наявність віртуального кабінету скорочує час і витрати на організацію процесу виплат постраждалим у ДТП.
 
Для створення віртуального кабінету одержувача регламентних виплат необхідно надати співробітнику МТСБУ актуальну адресу електронної пошти. Оновлена інформація про статус справи або приєднання до неї нових документів також направляється на електронну адресу, вказану при реєстрації. 
Источник: fakty.kiev.ua
Новости по теме:

МТСБУ
Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть