Авто
У США чоловік проїхав 1 мільйон миль на Volvo

У США чоловік проїхав 1 мільйон миль на Volvo

Житель з Міссурі, США Джим О`Ши нещодавно подолав на своєму авто Volvo 740 GLE цілих 1 609 344 км за 30 років. Цікаво й те, що водій ні разу на цій машині не потрапляв у ДТП. Деякі вм'ятини хоч і є, але вони на авто виключно через дружину власника.

Чоловік повідомив також те, що на той момент, коли купляв цю машину, його батько та дядько були керівниками дилерського центру Ford. Так, Джим тоді пообіцяв їм, що вибираючи Volvo, проїде на авто понад 1 млн миль. Коли компанія Volvo у США помітила рекорд, то вирішила подарувати чоловіку авто Volvo S60 2022 року випуску.

Хоча не просто так він її отримав, а завдяки програмі Care by Volvo на 24 місяці. Так, програма надасть машину в оренду на певний термін без урахування страховок та обслуговування. Не дивлячись на те, що авто чоловіка не потрапляло в серйозні аварії, йому все ж таки міняли двигун на 941 466 км та двічи міняли коробки передач.

Источник: fakty.kiev.ua
Новости по теме:

США Volvo
Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть