Авто
Батькам на замітку: як цікаво провести день з дітьми на свіжомуповітрі

Батькам на замітку: як цікаво провести день з дітьми на свіжомуповітрі

У Києві тримається сонячна погода, а шкільна пора ще не почалася, тому багато батьків задаються питанням, чим зайнятися з дітьми на вихідних. Якщо вашій дитині від 4 до 12 років, тоді питання з розвагами в останній день літа вирішене. У суботу, 31 серпня, на Трухановому острові пройде один із найбільших в Європі спортивних заходів – забіг з перешкодами Legion Run зі спеціальною окремою територією для дітей Legion Kids Run.
 
Тут будуть і улюблені всіма дітьми турніки, і сітки, і перешкоди у вигляді міні-скеледрома, і багато іншого. Кожна перешкода – це маленька пригода для дитини. А ще – гарна нагода весело провести день на повітрі і знайти нових друзів. До речі, вхід для юних легіонерів у супроводі батьків безкоштовний.
 
«Хто з нас у дитинстві не любив перелізти через стіну, лізти на дерево або підніматися на висоту по канату? На Legion Kids Run кожен зможе взяти участь у цій захоплюючій грі і відчути себе справжнім героєм. До того ж, діти проведуть активний день на свіжому повітрі. Але, звичайно, не можна забувати про безпеку: велике прохання до батьків не залишати юних легіонерів без нагляду», – зазначила представниця Legion Run Зорніца Матева.
 
Дивіться, як проходили дитячі забіги Legion Kids Run раніше. Детальніше про основний забіг з перешкодами Legion Run можна дізнатися на офіційному сайті.
Источник: fakty.kiev.ua
Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть