Авто
ЕКСПЕДИЦІЯ 001 НОВОГО LAND ROVER DEFENDER: ПОДОРОЖ ВІД ЦЕНТРУ ЗЕМЛІ ДО ФРАНКФУРТСЬКОГО АВТОСАЛОНУ, ДЕ ВІДБУДЕТЬСЯ СВІТОВА ПРЕМ’ЄРА МОДЕЛІ

ЕКСПЕДИЦІЯ 001 НОВОГО LAND ROVER DEFENDER: ПОДОРОЖ ВІД ЦЕНТРУ ЗЕМЛІ ДО ФРАНКФУРТСЬКОГО АВТОСАЛОНУ, ДЕ ВІДБУДЕТЬСЯ СВІТОВА ПРЕМ’ЄРА МОДЕЛІ

Новий Land Rover Defender відправляється у свою першу експедицію з віддаленої Долини замків, яка знаходиться на кордоні Казахстану та Китаю.

  • Міжнародний дебют: Прем’єра нового Land Rover Defender відбудеться на Міжнародному автомобільному салоні у Франкфурті 10 вересня об 11:00 за київським часом.
  • Перший погляд: У своїй першій експедиції новий Defender долатиме шлях, який лежить через віддалену Долину замків, що знаходиться у Казахстані, на шляху до Франкфурту, Німеччина.
  • Пряма трансляція: Дивіться прем’єрний показ нового Land Rover Defender з 10:50 за київським часом на сторінках Land Rover у YouTube і Facebook.
  • Початок прийму замовлень: Прийом попередніх замовлень на новинку в Україні очікується у жовтні 2019 року.
  • Land Rover Defender у дії: Подорож нового Land Rover Defender до місця дебюту можна подивитися тут: https://youtu.be/B6LCgT7zDDM

 

Land Rover покаже новий Defender ще до його світової прем’єри, яка відбудеться на Міжнародному автомобільному салоні у Франкфурті 10 вересня.

Місцем демонстрації широких можливостей та витривалості нового позашляховика Land Rover стала віддалена частина Долини замків у Чаринському каньйоні Казахстану, де висота стін каньйонів сягає 300 м.

За сім десятирічь прогресивних інновацій автомобілі бренду Land Rover зайняли особливе місце у серцях дослідників, працівників гуманітарних організацій та шанувальників пригод по всьому світі. Загартований у найсуворіших природних умовах, новий Land Rover Defender продовжує цю родинну рису позашляховиків.

Новий Land Rover Defender доповнює модельний ряд автомобілів Land Rover, отримавши не лише розкіш і вишуканість, притаманні родині Range Rover, а ще й високу функціональність і універсальність лінійки моделей Discovery.

Підвищені можливості та удосконалені технології високої прохідності нового Land Rover Defender дають нове визначення пригодам у ХХІ столітті. Але в той самий час новий автомобіль залишився вірним інноваційному духу, який залишається відмінною ознакою Land Rover вже 71 рік.

Пряму трансляцію прем’єри нового Land Rover Defender можна переглянути за посиланням <<LINK HERE>>. Початок трансляції о 10:50 за київським часом.

Корисні посилання:

  • Подорож нового Defender до Франкфурту: https://youtu.be/B6LCgT7zDDM
  • 10 вересня дивіться міжнародну прем’єру нового Land Rover Defender на каналах Land Rover у Facebook і YouTube з 10:50 за київським часом.
  • Підписуйтесь на новини про Defender за посиланням: https://www.landrover.ua/keep-me-informed-defender/
Источник: fakty.kiev.ua
Новости по теме:

Land Rover Defender
Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть