Общество и культура
Відсьогодні всім, хто в'їжджає до Києва, обов'язково вимірюватимуть температуру

Відсьогодні всім, хто в'їжджає до Києва, обов'язково вимірюватимуть температуру

Відсьогодні водіям та пасажирам транспорту на основних в’їздах до Києва обов’язково вимірюватимуть температуру.

Про це нагадує прес-служба Київської міської держадміністрації з посиланням на розпорядження керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

У КМДА зазначають, що перевірятимуть автобуси та мікроавтобуси, вантажні та вантажно-пасажирські автомобілі та легкові автівки, які перевозять більше трьох осіб включно з водієм.

«Інформація про виняткові умови для проїзду автомобілістів з номерними знаками АА та КА, яку сьогодні поширили деякі ЗМІ, – не відповідає дійсності. Норма щодо термометрії однаково застосовуватиметься до всіх легкових автомобілів з кількістю осіб у салоні троє і більше», - наголосили у міськдержадміністрації.

Столична влада оприлюднила перелік адрес, за якими будуть розміщені 9 контрольно-пропускних пунктів виїзду/в’їзду до столиці:

  • вул. Богатирська, 32-Е;
  • просп. Броварський;
  • вул. Бориспільське шосе;
  • просп. Академіка Глушкова;
  • шосе Житомирське;
  • вул. Гостомельське шосе, 1/1;
  • Дніпровське шосе;
  • вул. Вишгородська, 83-А;
  • 27 км Столичного шосе.

«Повноцінна робота контрольно-пропускних пунктів розпочнеться о 13:00. До цього часу термометрію проводитимуть для пасажирів автобусів. Паралельно триватиме облаштування КПП та звуження дороги», - зазначили у КМДА.

Отже, якщо до столиці прямує людина з нормальною температурою, після термометрії вона зможе вільно проїхати. Якщо температура вище 37,5 градусів та є ознаки гострого респіраторного захворювання, людину тестуватимуть на наявність коронавірусної хвороби та відправлятимуть у самоізоляцію.

У разі, якщо температура тіла перевищує 38 градусів та якщо людина має симптоми ГРВІ, – викликатимуть бригаду швидкої (екстреної) медичної допомоги для госпіталізації хворого.

Міська влада закликає киян не виходити з дому без нагальної потреби, а Великодні свята зустрічати вдома.

Источник: fakty.kiev.ua
Новости по теме:

Киев карнавалы Covid-2019
Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть