Шоубиз
Селена Гомес і Кріс Еванс спровокували чутки про свій роман

Селена Гомес і Кріс Еванс спровокували чутки про свій роман

У Голлівуді зароджується нова зоряна пара. У мережі активно обговорюють таємний роман Селени Гомес і Кріса Еванса. І хоча самі артисти не підтверджували подібні чутки, шанувальники знайшли чимало доказів того, що між ними дійсно зароджуються відносини.

Приводом для цих розмов стала спільна поява Селени і Кріса в одній і тій же студії в Лос-Анджелесі. Пара була помічена там 1 жовтня. Через кілька днів у шанувальників з'явилася ще одна причина підозрювати артистів в романі, коли зірок зняли разом в ресторані.

Крім того, нещодавно Еванс підписався на Гомес в інстаграмі. Також ходять чутки, що артисти працюють разом над фільмом, але підтверджень цьому не було. Масла у вогонь підливає і особливе зізнання Селени в одному з інтерв'ю про те, що Кріс - її улюблений актор. Співачка назвала його тоді привабливим і милим. Так що цілком можливо, що артистів дійсно пов'язує щось більше, ніж просто дружба.

Источник: fakty.kiev.ua
Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть