Политика
МІНОБОРОНИ ПРОТИ ОДНОСТАТЕВИХ ПАРТНЕРСТВ

МІНОБОРОНИ ПРОТИ ОДНОСТАТЕВИХ ПАРТНЕРСТВ

Міністерство оборони України не підтримує, а точніше – категорично проти законопроєкту №9103 «Про інститут реєстрованих партнерств». Повідомляється у пропозиції від Міноборони опублікованому на урядовому сайті.

Зауважимо, що проєкт Закону значною мірою базувався на тематиці війни та військових, неначе автори хотіли таким чином його більше актуалізувати для суспільства.

Олексій Резніков, міністр оборони України, саме він підписав документ з позицією Міністерства. Його аргументи наступні:

По-перше, це доволі чітке, але зрозуміле всім формулювання: «Законопроєкт не підтримується».

По-друге зазначили, в них немає відповідних даних про те, що в Україні є так звані «тисячі військових», які не можуть офіційно оформити свої стосунки з одностатевими «партнерами». Тобто, про них так багато говорять, але особисто ще ніхто не бачив і не чув.

Ну і по-третє, це стаття 14 законопроєкту № 9103, яка пропонує наділити командирів (керівників) військовослужбовця правом складати та засвідчувати акт реєстрації реєстрованого партнерства у випадках, якщо один чи обоє реєстрованих партнерів є військовослужбовцями, а також скріплювати акт гербовою печаткою відповідного військового формування.

«Запропоновані норми статті 14 законопроєкту не відносяться до загальних обов’язків командирів (начальників), передбачених розділом 2 Закону України “Про Статут внутрішньої служби Збройних Сил України», – зауважили посадовці.

Тобто, у пропозиції Міністерства оборони України до законопроєкту «Про інститут реєстрованих партнерств» йдеться про те, що тема «одностатевих партнерств» наразі не є важливою, тому і не цікавить. Тому що йде війна, гинуть люди та справжні герої віддають свої життя. Окрім того, немає конкретних даних про «тисячі» представників ЛГБТ, які нібито воюють. Наразі, це міфічна тисяча.

Источник: fakty.kiev.ua
Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть