Авто
Експерти назвали основні правила по вибору вживаного автомобіля

Експерти назвали основні правила по вибору вживаного автомобіля

Якщо не вистачає коштів на покупку нового автомобіля, можна звернутися до вторинного ринку. Але в такому випадку потрібно остерігатися певних проблем.

Багато експертів радять звертати увагу на автомобілі, які мають невеликий вік і виглядають як нові. Не варто дивитися на оголошення з цінником менше половини початкової вартості.

Наприклад, якщо автомобіль був представлений на ринку в новому вигляді за 1 000 000 гривень, на вторинному ринку він повинен коштувати не менше 500 000 рублів. Більш низька вартість вказує на те, що транспортний засіб має серйозні дефекти – фізичні або юридичні.

Не варто купувати автомобіль “з рук”. Краще звернутися до компаній, які спеціалізуються на продажу транспортних засобів з пробігом або офіційних дилерів. Такі компанії дорожать репутацією, тому проводять тільки “чисті” угоди.

Крім того, у вищевказаних організаціях всі автомобілі перед продажем проходять обов’язкове тестування на наявність дефектів.

Источник: fakty.kiev.ua
Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть