Мир
МЗС Німеччини оголосило час та місце зустрічі G7

МЗС Німеччини оголосило час та місце зустрічі G7

Федеральне міністерство закордонних справ Німеччини оголосило час та місце проведення зустрічі голів дипломатичних відомств країн G7.

Як повідомили з відомства, зустріч під головуванням Німеччини відбудеться 12-14 травня 2022 року в резиденції Weissenhaus у землі Шлезвіг-Гольштейн.

«Більш ніж 400-річний історичний маєток - замок і парк - створюють природні умови для зустрічі у неформальній робочій атмосфері, «на короткій нозі», - пояснили в МЗС.

Для міністрів закордонних справ G7, які обговорюватимуть виклики та кризи зовнішньої політики та політики безпеки важливим є тісна, довірлива та неформальна атмосфера, підкреслюють у міністерстві. Саме таким місцем є Weissenhaus, історія якого бере початок у 16 столітті. У 2014 році він відкрився як курортний спа-готель Weissenhaus Grand Village після років тривалої реставрації відкрився. Розташований на просторій історичній парковій зоні площею 75 га безпосередньо на трикілометровому природному пляжі на березі Балтійського моря, вбудованого в прибережний ландшафт Північної Німеччини.

Окрім травневої зустрічі за рік президентства Німеччини в G7 запланована також зустріч восени. Окрім того, очільники МЗС Великої Сімки зустрінуться в рамках Мюнхенської конференції з безпеки з 18 по 20 лютого та у вересні в Нью-Йорку на полях Генеральної Асамблеї ООН.

Источник: fakty.kiev.ua
Новости по теме:

МЗС Німеччина G7
Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть