Мир
Іноземних студентів змусять виїхати зі США, якщо осінній семестр розпочнеться дистанційно

Іноземних студентів змусять виїхати зі США, якщо осінній семестр розпочнеться дистанційно

Іноземні студенти будуть вимушені виїхати зі Сполучених Штатів Америки або перейти в інший навчальний заклад, якщо цієї осені навчання відбуватиметься дистанційно.

Про це повідомляє The Associated Press із посиланням на нові рекомендації Імміграційної і митної поліції країни.

Зазначається, що іноземцям, які здобувають освіту в закладах, де навчання повністю відбуватиметься в Мережі, не видаватимуть віз. Принаймні частина занять повинна відбуватися в очній формі, аби студенти могли залишатися в США.

Американська рада з питань освіти, яка представляє керівництва університетів, заявила, що рекомендації є "жахливими" і призведуть до плутанини, оскільки навчальні заклади нині шукають можливість безпечного відновлення освітнього процесу.

На думку президента Ради Террі Хартла, такі умови змушують освітні заклади відкритися незалежно від ситуації з пандемією COVID-19, бо інакше студенти опиняться в пастці, особливо якщо в їхніх країнах введені обмеження на в'їзд.

Повідомляється, що впродовж року майже 400 тисяч іноземців отримали студентські візи в США, термін яких завершується 30 вересня. Минулого року в університетах США нарахували майже 1,1 мільйона студентів з-за кордону.

Источник: fakty.kiev.ua
Новости по теме:

США Covid-2019
Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть