Техника и наука
Автор "Гаррі Поттера" опублікувала нову книгу, її можна читати безкоштовно

Автор "Гаррі Поттера" опублікувала нову книгу, її можна читати безкоштовно

Британська письменниця Джоан Роулінг, відома історіями про пригоди Гаррі Поттера, оголосила про публікацію нової книги для дітей. Вона називається "Ікабог" (The Ickabog).

Від сьогодні вона доступна онлайн, тож діти, які змушені сидіти вдома через карантин, можуть її читати безкоштовно. Як пише The Guardian, паперова версія книги вийде друком в листопаді.

За словами Роулінг, нові казкові пригоди про "правду і зловживання владою". Письменниця запевняє, що роками відкладала публікацію цієї історії. Тож її сюжет не варто пов'язувати з жодними сучасними подіями у світі. Історія "Ікабог" розгортаються в уявному світі, не пов'язаному з іншими відомими роботами Роулінг. 

"Ця тема не старіє. Її можна застосувати до будь-якої ери чи країни", - наголосила письменниця.

Від сьогодні і впродовж наступних 34 днів розділи нової книги будуть публікуватися на спеціальному сайті "серіями". В листопаді ж окрім друкованої версії вийдуть також електронна і аудіокнига. А гроші від продажу Роулінг планує пожертвувати проектам допомоги для груп, постраждалих від пандемії коронавірусу.

Сьогодні Роулінг також розповіла, що почала писати "Ікабог" між роботою над книгами про Гаррі Поттера. Спочатку вона планувала опублікувати її після виходу останньої частини із серії під назвою "Гаррі Поттер і Смертельні Реліквії". Але замість цього вона почала писати книги для дорослих, зокрема роман "Несподівана вакансія" і "Кувала зозуля", які були видані під псевдонімом "Роберт Галбрайт". За словами письменниці, вона хотіла "на якийсь час відійти від дитячої літератури й тримала перші нариси Ікаборгу на горищі".

Источник: fakty.kiev.ua
Новости по теме:

книга Джоан Роулинг
Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть