Спорт
Андрій Джеджула провів відкрите тренування для підготовки до забігу Legion Run

Андрій Джеджула провів відкрите тренування для підготовки до забігу Legion Run

У понеділок, 26 серпня, вранці після святкування Дня Незалежності України найактивніші спортсмени зібралися на відкрите тренування біля затоки «Верблюжа». Воно й не дивно. Адже тренування для майбутніх учасників забігу з перешкодами Legion Run проводив відомий український шоумен, актор Андрій Джеджула.
 
Андрій – досвідчений спортсмен. Він по собі знає, як складно буває винести спортивні навантаження. Тому під час тренування активно всіх підбадьорював і дарував гарний настрій. А ще впевнено віддавав команди на виконання вправ. Він змусив усіх учасників тренування бігти дистанцію, розтягувати м'язи, присідати, а потім одним із перших відправився штурмувати лабіринти, прямовисні стіни і канатну дорогу в якості бонусу.
 
«Самі усміхнені й активні все ж дійшли о 10 ранку на відкрите тренування Legion Run. Це вже складна перешкода, особливо у вихідний день. Так що респект. Ніхто з нас не знає, що буде на основному забігу. Завдання – пройти і допомагати тим, хто біжить поруч, долати перешкоди. Готуємося до крутого фану і сюрпризів. До зустрічі на Legion Run», – говорить амбасадор проекту Андрій Джеджула.
 
Пробна смуга перешкод знаходилась на території національно-патріотичного табору «Азовець». Організатором виступила громадська організація «GO.Добровольці». 
 
Нагадуємо, забіг із перешкодами Legion Run відбудеться 31 серпня на Трухановому острові в Києві. Зареєструватися на захід можна на офіційному сайті - http://legionrun.com/uk/mistsenahodzhenya/49-kijiv-ukrajina-2019
Источник: fakty.kiev.ua
Новости по теме:

LEGION RUN
Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть