Спорт
7 причин, чому варто взяти участь у LEGION RUN

7 причин, чому варто взяти участь у LEGION RUN

Вже третій рік поспіль в Україні проводиться масштабна спортивна подія – забіг з перешкодами Legion Run. Цього разу захід відбудеться 31 серпня на Трухановому острові у Києві. Кожного року Legion Run залучає тисячі учасників до нових перешкод та веселощів. Що ж робить цю подію такою цікавою для українців?

  1. Legion Run – найбільший забіг із перешкодами у Південно-Східній Європі.Майже 40 тисяч людей з різних країн світу вже взяли участь у заходах Legion Run і ця кількість постійно зростає.
  2. Legion Run – це не змагання. Тож, усі учасники отримують незабутні враження, скажений драйв та емоції. А ще – одне та фірмову футболку Legion Run.
  3. Для участі у заході не обов’язково бути професійним спортсменом чи виснажливо тренуватися. Legion Run – це, перш за все, круті веселощі для дорослих. Де ще ви зможете потрощити автомобіль?
  4. Усі перешкоди Legion Run спроектовані висококваліфікованими фахівцями цивільної інженерії з особливою увагою до деталей та дотриманням усіх правил безпеки. А протягом заходу душ і питна вода доступна для всіх учасників.
  5. В Україні Legion Run відбувається вже 3-й рік поспіль. Перший забіг було організовано на Кіпрі у 2014 році. Формат започаткував колишній морський піхотинець із США Джейсон Беллор. Його надихнули традиції тренувань давньоримських легіонерів та сучасних американських солдат. І з того часу учасники Legion Run з 12 країн світу вже взяли участь у цих  заходах.
  6. Глядачі можуть бути на території проведення Legion Run абсолютно безкоштовно. Організатори просять залишити домашніх тварин вдома. Адже невідомо, як вони відреагують на навколишній адреналін та бурхливі емоції.
  7. Це неймовірний досвід проходження випробувань водою, багнюкою, висотою, глибиною… Це – команда, яка поруч, відчуття дружньої допомоги, драйв та шалені спогади.

«Ця подія – не тільки можливість випробувати себе на міцність, але і відступити від звичного життя. Наприклад, у Греції в нас марафон пробіг хлопець з інклюзивною особливістю, а найстаршому учаснику Кіпрського забігу 83 роки. Це ще раз доводить, що випробувати себе в забігу може будь-хто від 18 років. Адже в несподіваних умовах людина отримує нові відчуття і розуміння власних можливостей», – говорить СЕО Legion Run Івайло Матєв.

В Україні Legion Run відбудеться 31 серпня на Трухановому острові, в Києві. Зареєструватися на подію можна на офіційному сайті http://legionrun.com/uk/mistsenahodzhenya/49-kijiv-ukrajina-2019

Источник: fakty.kiev.ua
Новости по теме:

LEGION RUN
Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть