Общество и культура
ЗНО-2021: з української мови буде окремий тест

ЗНО-2021: з української мови буде окремий тест

У 2021 році зовнішнє незалежне тестування (ЗНО) з української мови буде проводитися як окремий тест. Про цю новацію ЗНО-2021 повідомили в Українському центрі оцінювання якості освіти, передає УНН.

"У 2021 році, на відміну від попередніх років, зовнішнє незалежне оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти, проводитиметься з 1) української мови, 2) української мови і літератури", - йдеться у повідомленні.

Таким чином, як зазначається, випускники, які завершують у 2021 році здобуття повної загальної середньої освіти та/або планують вступати до закладів вищої освіти, матимуть можливість самостійно обирати, яку саме роботу виконуватимуть під час ЗНО: або сертифікаційну роботу з української мови, або сертифікаційну роботу з української мови та літератури.

Демонстраційні варіанти сертифікаційних робіт з української мови, з української мови і літератури буде оприлюдено на сторінці рубрики “ЗНО-2021“, додали в УЦОЯО.

Источник: fakty.kiev.ua
Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть