Общество и культура
Сильна спека та короткочасні дощі: прогноз погоди на 2 серпня

Сильна спека та короткочасні дощі: прогноз погоди на 2 серпня

За прогнозом синоптиків, 2 серпня в Україні очікується спекотна погода. У більшості областей очікуються короткочасні дощі та грози.

У центральній Україні сьогодні очікуються дощі та грози. Температура повітря вдень у центральних областях буде коливатися від +30 до +34 °С, а вночі від +19 до +22 °С.

У західних областях України пройдуть дощі. Денна температура повітря складе від +23 до +26 °С, а нічна температура коливатиметься від +16 до +20 градусів Цельсія.

На півночі України сьогодні пройдуть дощі та грози. Стовпчики термометрів покажуть температуру повітря вдень від +25 до +30 градусів Цельсія, а вночі від +17 до +21 °С.

На сході України сьогодні пройдуть дощі та грози. Температура повітря вдень складе від +33 до +36 °С, а вночі від +16 до +19 °С.

У південних областях України сьогодні без опадів. Денна температура повітря складе від +30 до +35 градусів Цельсія та нічна температура від +19 до +22 °С.

У Києві сьогодні без опадів. Вдень температура повітря складе від +27 до +31 °С і від +18 до +21 °С вночі.

Источник: fakty.kiev.ua
Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть