Общество и культура
Прогноз погоди на 24 листопада: до України повертаються дощі та мокрий сніг

Прогноз погоди на 24 листопада: до України повертаються дощі та мокрий сніг

Синоптики обіцяють хмарність з проясненнями. 

У вівторок, 24 листопада, до України повертаються дощі та мокрий сніг.

Про це йдеться в прогнозі Українського гідрометцентру.

Синоптики обіцяють хмарність з проясненнями. У північних, центральних та східних областях невеликий дощ та мокрий сніг. На решті території без істотних опадів. На дорогах Лівобережжя місцями ожеледиця. Вітер західний, північно-західний, 7-12 м/с. 

Вночі температура повітря коливатиметься від 3 градусів тепла до 2 градусів моррозу. Вдень повітря прогрієься до 2-7 градусів вище нуля. У Карпатах вночі 1-6 градумів морозу. Вдень стовпчики термометрів покажуть близько 0. 

У віторок у Києві буде хмарно з проясненнями. Невеликий дощ, вночі з мокрим снігом. Вітер західний, 7-12 м/с. Температура вночі до 3 градусів тепла. Вдень температура повітря буде 4-6 градусів вище нуля.

Як повідомлялося, незначне похолодання вторгнеться в Україну на початку зими 2020-2021 року, але також очікується і нетипове для цього періоду тепло — "зимове" бабине літо. Втім, очікується, що на День святого Миколая, 19 грудня, похолодає - вночі може бути зниження температури. 

Источник: fakty.kiev.ua
Новости по теме:

Прогноз погоди
Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть