Общество и культура
Понад 80 тисяч покупців EVA підтримали благодійну акцію для здійснення мрії тяжкохворої дівчинки

Понад 80 тисяч покупців EVA підтримали благодійну акцію для здійснення мрії тяжкохворої дівчинки

Національна мережа Лінія магазинів EVA – соціально-відповідальна компанія. Спільно з благодійним фондом «Ти не один» EVA успішно реалізувала один із соціальних проєктів, який здійснив мрію тяжкохворої дитини. Історія сміливої дівчинки отримала велику підтримку: всього за 4 місяці понад 80 тисяч покупців EVA стали учасниками благодійної акції.

Лінія магазинів EVA спільно з благодійним фондом «Ти не один» і проєктом «Здійсни мрію» допомогли здійснити мрію тяжкохворої дитини – 15-річної Олени Некрасової. Дівчинка понад усе бажала відвідати Туреччину та на власні очі побачити місця зйомок свого улюбленого серіалу «Величне століття». Для реалізації цього задуму була створена ексклюзивна серія дитячих книжок «Пригоди Єви та Рудаськи». Частину коштів від продажу кожної книжки було спрямовано на здійснення мрії Олени. Історія дівчинки знайшла великий відгук у серцях багатьох українців. Благодійну акцію підтримало понад 80 000 покупців Лінії магазинів EVA. До висвітлення проєкту також долучилися зіркові телеведучі: Лідія Таран, Соломія Вітвицька, Людмила Барбір, Неля Шовкопляс, Валентина Хамайко, Олександра Лобода, Ігор Циганик та Руслан Сєнічкін.

З 21 по 23 грудня Олена разом зі своєю бабусею, представниками Лінії магазинів EVA та благодійного фонду «Ти не один» вирушили до Стамбула заради здійснення мрії. Протягом подорожі Олена побачила палаци Долмабахче, Топкапи – одна з локацій зйомок серіалу, мечеть Сулейманіє, океанаріум та найстаріше виробництво пахлави. Разом з Генконсульством України в Туреччині для дітей українців, які проживають, вчаться  або лікуються в Туреччині, був організований «Урок мрій». Дітям розповіли про проєкт, а також показали святкову виставу.

«EVA як соціально-відповідальна компанія постійно ініціює проєкти, які спрямовані на допомогу жінкам та дітям. Наприклад, вже 12 міст України отримали нове медичне обладнання для перинатальних центрів завдяки благодійним ініціативам EVA. Мрія 15-річної Олени Некрасової дуже нас розчулила. Ми пишаємося, що змогли реалізувати такий складний благодійний проєкт та здійснити мрію сміливої дівчинки, яка не припиняє йти до мети попри хворобу», – говорить виконавча директорка Лінії магазинів EVA Ольга Шевченко.

Источник: fakty.kiev.ua
Новости по теме:

EVA
Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть