Общество и культура
Гороскоп на п'ятницю, 22 травня: що чекає на Овнів, Левів, Скорпіонів та інші знаки Зодіаку

Гороскоп на п'ятницю, 22 травня: що чекає на Овнів, Левів, Скорпіонів та інші знаки Зодіаку

Гороскоп на п'ятницю, 22 травня 2020 року, прогнозує для багатьох представників знаку завершення справ і приємні знайомства. Для бізнесу день буде непродуктивним, краще вільний час присвятіть відпочинку.

Це день підбивання підсумків, прощення і любові. Добре проаналізуйте свої дні й чесно відповідайте на питання, які вас найбільше хвилюють.

Овен

Постарайтеся підкріплювати свої амбіції реальними справами. В любовній сфері, ймовірно, вам доведеться відмовитися від того, що ви давно планували.

Телець

Приділіть якомога більше часу своїй коханій половинці, якій будуть потрібні ваша турбота і увага. В роботі трохи зменшіть темп і присвятіть час сім'ї.

Близнюки

П'ятниця чудовий день для навчання і пізнання самого себе. Ви можете розбудити в собі інтерес до багатьох новим навичкам і підвищити свою успішність.

Рак

Вам доведеться скласти чіткий план своїх витрат, адже вже зовсім скоро ви можете залишитися без заощаджень.

Лев

У п'ятницю Леви не захочуть визнавати очевидні речі, адже вони для вас будуть не дуже приємними. Навчитеся ставитися до сімейних проблем з легкістю.

Діва

Дівам варто звернути увагу на поведінку дітей. Якщо ваша дитина вас не слухає, спробуйте поговорити з ним, як з дорослою людиною. Астрологи кажуть, що після розмови поведінка покращиться.

Терези

Весь день Терези будуть у піднесеному настрої. Постарайтеся знайти спільну мову з друзями своєї половинки.

Скорпіон

В п'ятницю Скорпіонам рекомендується проявити хазяйновитість. Покажіть чоловіку або дружині, що ви можете більше, ніж від вас очікують: не полінуйтеся приготувати смачну вечерю.

Стрілець

Уникайте будь-яких сварок, які можуть виникнути. Стогодні не найкращий день для з'ясування відносин і докази своєї правоти.

Козеріг

У п'ятницю Козероги можуть знайти причини для смутку. Постарайтеся відволіктися від поганих думок за допомогою фізичних навантажень.

Водолій

Сімейні справи стануть перешкодою в реалізації власних задумів, а ваша неуважність обійдеться вам втратою вільного часу.

Риби

Рибам астрологи радять заощадити свої ресурси і не віддаватися повністю робочого процесу до кінця дня. Чітко розплануйте день, адже вам треба приділяти увагу своїй сім'ї.

Источник: fakty.kiev.ua
Новости по теме:

гороскоп
Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть