Шоубиз
Владу Ямі зробили операцію на руці

Владу Ямі зробили операцію на руці

Хореограф отримав травму на "Танцях з зірками".

Українському хореографу, судді проєкту "Танці з зірками" Владу Ямі, який під час позаминулого ефіру травмувався під час виступу, знадобилася операція.

Як розповів танцівник, після отриманої травми з часом стало легше і начебто рука почала турбувати менше. Однак МРТ показало, що у Влада розрив зв'язки. Лікар призначив операцію, оскільки у ситуації Ями, зв'язки самі б не зрослися.

У сторіс своєї сторінки в Instagram Влад Яма запостив відео з клініки, куди разом з дружиною поїхав сьогодні вранці. Згодом, вже після операції, хореограф повідомив, як все минуло.

Друзі, дякую за підтримку. Все минуло за планом, чітко. Годинка і я своїми ногами зайшов до палати, відпочиваю. Все круто - повідомив Влад 

Знаменитість також зазначив, що операцію йому робили під місцевим наркозом і його рука поки що у "відключці". 

Нагадаємо, що позаминулого ефіру на "Танцях з зірками" учасники мали показати номери за участю суддів проєкту. Влад Яма танцював з Юлією Саніною та Дмитром Жуком. Однак під час номера суддя серйозно травмував руку і був змушений екстрено поїхати до лікарні, не дочекавшись кінця ефіру. 

Источник: fakty.kiev.ua
Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть