Шоубиз
"Дивани пропалені сигарами і продавлені тьолками": офіціантка розповіла про оргії на VIP-корпоративах з Пугачовою і Кіркоровим

"Дивани пропалені сигарами і продавлені тьолками": офіціантка розповіла про оргії на VIP-корпоративах з Пугачовою і Кіркоровим

Московська офіціантка Аліна Волкова, яка пропрацювала 15 років в ресторанному бізнесі, яскраво описала оргії відомих гостей у VIP-ресторанах. За її словами, на подібних корпоративах виступали Діма Білан, Лайма Вайкуле, Анне Вескі, Ірина Аллегрова, Філіп Кіркоров і Алла Пугачова та інші.

Поговорили з офіціанткою журналісти «Московського комсомольця».

У якості прикладу працівниця одного з VIP-закладів навела один з корпоративів «шанованої людини», на якому "столи ломилися від страв", і заміна страв повинна була відбуватися кожні півгодини. На столах можна було спостерігати карпаччо з лангустів, чорну ікру, фаланги краба, асорті сашимі, всілякі салати і страви традиційної кухні.

«Чоловіки були в смокінгах, жінки у вечірніх сукнях. Від великої кількості діамантів сонячні зайчики на стінах і вікнах безупинно мчали в нестримному танці», - наводяться уривки з рукописів Волкової.

За словами офіціантки, їжу забирали і викидали недоторканою.

«На мийці стояв сервіс-менеджер і все викидав. Чорна ікра, лангусти, сашимі з тунця блюфін, все летіло в смітник! Ми забирали на роздачі все нові і нові страви, а в сусідні двері вже заходили хлопці, щоб викинути чергову партію найсвіжіших продуктів», - згадує Волкова.

Також вона згадує, що чоловіки кидали гроші пачками на сцену, де танцювали етнічні артисти, і все навколо було вкрите доларами і євро. На заходах виступали багато відомих артистів.

Крім того, Волкова згадала «нескінченні нічні оргії» у ресторанах, після яких все приміщення було розбито і забруднено».

«Дивани пропалені сигарами і продавлені тьолками, які стрибали на них всю ніч. Столи, як старі ветерани, були покриті шрамами і вм'ятинами», - зазначає вона.

Источник: fakty.kiev.ua
Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть