Политика
"Я не профан": Шмигаль розповів, чим відрізняється від Гончарука

"Я не профан": Шмигаль розповів, чим відрізняється від Гончарука

Новий прем’єр заявив про спадковість уряду зазначивши, що мета і засоби її досягнення однаково важливі, тож правильний шлях і результат не мають переваги одне над одним.

Про це в ефірі програми "Право на владу" заявив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.

Свого попередника Олексія Гончарука він охарактеризував, як "керівника уряду технократів", людину без підозр щодо корупційних дій, яка розпочала важливі реформи, котрі належить завершити новому урядові.

Профаном в економіці Шмигаль себе не вважає: "Ні, я економіст, кандидат економічних наук". Схожості з екс-прем’єром не передбачається і в способі пересування будівлею Кабміну - замість використання самоката новий керівник ходитиме пішки, "хоча коридори доволі довгі".

У роботі на посаді прем’єра Шмигаль висловив готовність говорити "ні" президенту Володимиру Зеленському у багатьох випадках, однак "не уявляє", щоби глава держави просив чогось протизаконного і потреба у відмові виникла.

Умовою своєї відставки керівник уряду назвав втрату довіру українців. На запитання про те, чи бачив він особисто Ахметова, Коломойського чи Пінчука, прем’єр відповів: "Жодного".

Источник: fakty.kiev.ua
Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть