Политика
Скалецька запевняє, що керуватиме МОЗ по "Скайпу", поки житиме з евакуйованими людьми

Скалецька запевняє, що керуватиме МОЗ по "Скайпу", поки житиме з евакуйованими людьми

Міністр охорони здоров’я Зоряна Скалецька запевняє, що керуватиме відомством за допомогою скайпу, допоки перебуватиме в обсервації разом з евакуйованими із Уханя людьми у санаторії села Нові Санжари.

Про це Скалецька заявила в ефірі ток-шоу "Право на владу", передає УП.

"Я буду на постійному зв’язку з міністерством. Постійно всі зами в міністерстві будуть працювати. В мене є телефон, в мене є скайп. Ми будемо проводити наради і міністерство не залишиться без керівництва", - сказала чиновниця.

Очільниця МОЗ ще раз наголосила, що її перебування у медичному центрі буде гарантією того, що влада зробила всі необхідні безпекові заходи.

Зоряна Скалецька заявила, що приєднається до евакуйованих людей в обсервації і пробуде з ними 14 днів. За словами міністра, вона сподівається, що її присутність заспокоїть як тих, хто проживає в Нових Санжарах, так решту країни.

Нагадаємо, у Нових Санжарах місцеві жителі зранку протестують проти прибуття у медичний центр МВС, розташований в їхньому населеному пункті, евакуйованих з Китаю громадян України та іноземців. Протягом 14 днів люди перебуватимуть у медцентрі "Нові Санжари" в обсервації із забезпеченням суворого режиму санітарно-епідемічного контролю і безпеки.

Співробітники Держприкордонслужби оформили 94 осіб, які прибули спецрейсом із Китаю. На борту літака - 22 особи-члени екіпажу і супроводжувального медперсоналу, а також 72 пасажири. Серед евакуйованих українців - родина з 8-річним сином, молода пара, 20-річні студенти.

Источник: fakty.kiev.ua
Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть