Происшествия
У центрі Дніпра горіла багатоповерхівка: жителів евакуйовували

У центрі Дніпра горіла багатоповерхівка: жителів евакуйовували

Пожежа сталася в одній з багатоповерхівок у місті Дніпро, з будинку евакуйовували п'ятеро мешканців. Про це повідомляє ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

Деталі

Пожежа сталася на проспекті Олександра Поля Центрального району міста Дніпро. Горіла квартира на четвертому поверсі в п’ятиповерховому житловому будинку, повідомлення про що рятувальники отримали 14-го березня о 17:34.

На місці було встановлено, що пожежа виникла у спальній кімнаті двокімнатної квартири на четвертому поверсі.

"Вогонь миттєво охопив приміщення оселі. Через віконні прорізи у квартирі спостерігалось відкрите полум’я", - розповіли рятувальники.

Задимлення сходової клітки перешкоджало вільній евакуації мешканців з верхнього поверху. Однак, рятувальниками таки було евакуйовано з задимлених приміщень четвертого та п’ятого поверхів 5 осіб. Власниця помешкання, жінка 1928 року народження, самостійно вийшла з палаючої оселі.

Вогнем знищено речі домашнього вжитку, меблі та внутрішнє облицювання стін квартири. Загальна площа пожежі сягнула 25 кв. м. Внаслідок пожежі загиблих та постраждалих немає.

Источник: fakty.kiev.ua
Новости по теме:

пожежа
Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть