Происшествия
Терорист, який погрожує вибухом у столичному бізнес-центрі, є громадянином Узбекистану, - МВС

Терорист, який погрожує вибухом у столичному бізнес-центрі, є громадянином Узбекистану, - МВС

Чоловік, який у столичному бізнес-центрі погрожує вибухом, є громадянином Узбекистану - Карімов Сухроб Рахманович. Про це на своїй сторінці у Fаcebook написав заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

"За попередньою інформацією, особою, яка погрожує терористичним актом є громадянин Узбекистану - Карімов Сухроб Рахманович, 25.03.1988 року ннародження. Судячи за його соціальними мережами - це психічно неврівноважена особа. Ми поки що не знаємо, наскільки серйозні його наміри, та чи дійсно у нього є справжня вибухівка. Тому наразі обрана стратегія перемовин. На місці створений оперативний штаб СБУ та поліції. Введено в дію план спеціальної операції СБУ "Бумеранг". Керівництво операції взяло на себе СБУ", - зазначив він.

Нагадаємо, чоловік, який у столичному бізнес-центрі погрожує вибухом, вимагає виходу у прямий ефір, на даний момент з ним ведуться переговори. 

Источник: fakty.kiev.ua
Новости по теме:

тероризм Киев МВД
Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть