Происшествия
На Одещині син екс-депутата двічі збив вівчарку

На Одещині син екс-депутата двічі збив вівчарку

У місті Подільськ Одеської області син екс-депутата Одеської обласної ради тяжко травмував вівчарку, намагаючись задавити її на автомобілі.

Як повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, інцидент стався минулими вихідними.

Зокрема, до поліції надійшло повідомлення від очевидців про те, що водій автомобіля Volkswagen Passat мало не задавив собаку.

Встановлено, що автомобіліст їхав на великій швидкості за вівчаркою, яка потрапила в результаті під колеса зазначеної іномарки. За словами очевидців, тварина намагалась втекти в один із приватних дворів. Але водій, розвернувшись, знову «почав ганяти» вівчарку і збив її вдруге. Потім зник із місця події.

Місцеві жителі викликали ветеринара, який оглянув тварину й надав невідкладну допомогу.

За фактом розпочато провадження у ч. 1 ст. 299 (жорстоке поводження з твариною) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

За даними місцевих жителів, зловмисник – заможний фермер.

Як повідомив лідер організації «Вуличний фронт» Дем'ян Ганул, підозрюваний пересувався на автомобілі Volkswagen Passat.

«Він наздоганяв наляканого пса й кілька разів скоїв наїзд на беззахисну тварину. За наявною інформацією, за кермом автомобіля перебував син колишнього депутата обласної ради від «Партії регіонів» - Возіяна Анатолія Івановича», - зазначив Ганул.

За його даними, зараз німецька вівчарка перебуває під наглядом волонтерів у одній з клінік Одеси, куди тварину доставили на лікування.

Источник: fakty.kiev.ua
Новости по теме:

Одесса криминал
Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть