Здоровье
Гончарук запевняє, що всі регіони готові до можливого виявлення коронавірусу

Гончарук запевняє, що всі регіони готові до можливого виявлення коронавірусу

Прем'єр-міністр Олексій Гончарук запевняє, що всі регіони України готові до можливого виявлення коронавірусу, а відповідні служби мобілізовані для недопущення його розповсюдження.

Про це він написав у Facebook.

Гончарук зазначив, що всі, хто повернувся з Китаю, почуваються добре, а умови їх перебування на Полтавщині - задовільні. 

"Певні мобільні оператори встановили тимчасові вишки на території медичного центру для комфортного спілкування евакуйованих зі своїми рідними", - повідомив прем'єр.

За його інформацією, в Україні працює національний штаб, який двічі на день збирає інформацію по країні на виявленні коронавірусу. Також відбувається комунікація з Всесвітньою організацією охорони здоров'я.

"До того ж, ми виявили групу країн із ризиками зараження, тому існує додаткова процедура контролю рейсів із цих країн: здійснюється перевірка температури тіла пасажирів в українських аеропортах. Якщо у людини будуть симптоми хвороби, кожну область ми підготували до цього: є бригади лікарів-інфекціоністів, які знають усю процедуру надання медичної допомоги", - заявив глава уряду.

Він додав, що вже визначено лікарні для можливого розміщення людей. Гончарук запевнив, що причин для паніки немає і закликав не вестися на провокації.

Источник: fakty.kiev.ua
Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть