Экономика
Начальник Управління Держагентства рибного господарства України погрожує ПП "НВСП "Бестер" та його керівництву

Начальник Управління Держагентства рибного господарства України погрожує ПП "НВСП "Бестер" та його керівництву

Виконавчий директор асоціації "Українська аквакультурна спільнота" Юрій Яременко звернувся с відкритім листом до начальника управління Державного агентства рибного господарства у м. Києві та Київській області В. Мухіна. 

"Ви просили Інститут рибного господарства НААН України  у найкоротші терміни, керуючись Законом України "Про охорону навколишнього середовища", з використанням звітної інформації, розрахувати можливі збитки, завдані рибному господарству від провадження риборозведення у плавучих садках ПП "НВСП "Бестер". На нашу думку, такі дії свідчать про перевищення Вами службових повноважень та мають ознаки корупційних дій", - написав Яременко.

Крім того, стало відомо, що під час розмови з посадовою особою цього Інституту  Ви заявили, що будете «дожимать» (мовою оригіналу) ПП «НВСП «Бестер». У таких діях ми вбачаємо пряму погрозу з боку посадової особи начальника Управління Державного агентства рибного господарства України у м. Києві та Київській області Мухіна В.М. по відношенню ПП «НВСП «Бестер» та його керівництва.

Источник: fakty.kiev.ua
Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть