Экономика
Криклій назвав терміни підписання договору концесії Херсонського морпорту

Криклій назвав терміни підписання договору концесії Херсонського морпорту

Підписання концесійного договору за проектом в Херсонському морському торговому порту очікується в червні.

Про це повідомила прес-служба Мінінфраструктури з посиланням на голову відомства Владислава Криклія.

"На засіданні робочої групи з питань узгодження положень концесійного договору за проектом в Херсонському морському торговельному порту схвалений текст концесійного договору. Його підписання очікується в червні", - цитує прес-служба Криклія.

За словами міністра, Херсонський порт є ключовим морським портом на Дніпрі, який має під'їзні автодороги та залізничне сполучення.

"Ми успішно завершили переговори щодо проекту договору концесії цього порту і готуємося до підписання договору найближчим часом. Нагадаю, що переможець концесійного конкурсу - компанія "Рісоіл-Херсон" інвестує в розвиток порту близько 300 мільйонів гривень. Крім цього, понад 18 мільйонів буде вкладено в місцеву інфраструктуру", - зазначив Криклій.

Також у прес-службі повідомили, що сьогодні, 15 червня, відбудеться чергове засідання робочої групи з питань узгодження положень концесійного договору за проектом в порту "Ольвія".

Источник: fakty.kiev.ua
Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть