Экономика
Філіп Морріс Україна відкрила набір на оплачувану програму стажування для студентів та випускників INKOMPASS 2021

Філіп Морріс Україна відкрила набір на оплачувану програму стажування для студентів та випускників INKOMPASS 2021

Філіп Морріс Україна розпочала набір на щорічну оплачувану програму стажування INKOMPASS. Компанія запрошує до участі студентів 4-6 курсів та випускників ВНЗ 2020 та 2021 років будь-яких спеціальностей з Києва, Харкова, Дніпра, Одеси та Львову. Програма складається з двох етапів загальною тривалістю 12 місяців. 
 
Під пошуком роботи студенти часто розуміють гортання нескінченного списку вакансій. Однак так витрачається ресурс, а ефективність мінімальна. Тому Філіп Морріс надає можливість розпочати кар’єру у міжнародній компанії. Тим, хто володіє англійською на рівні не нижче Upper-Іntermediate, прагне розвитку та хоче реалізувати себе, пропонується подати онлайн-заявку на участь у програмі INKOMPASS https://www.inkompass.global/ukraine-internship-program. 
 
Набір триває до 10 травня. Майбутній стажер повинен пройти відеоінтерв’ю та онлайн-тест. Кандидати, які пройшли попередній відбір, зможуть продемонструвати навички та здібності у центрі оцінювання. Кількість місць у програмі обмежена.
 
Завдяки INKOMPASS стажер отримує:
•   всебічний розвиток та роботу над реальними проєктами у відділах P&C (HR), Marketing, Sales, Information Technology, Operations, Digital;
•   власний бізнес-проєкт з бюджетом та командою;
•   конкурентну оплату;
•   гнучкий графік, аби поєднувати навчання у компанії із заняттями в університеті;
•   навчання, допомогу, індивідуальний зворотний зв’язок від наставника та колег;
•   можливість отримати міжнародний робочий досвід та налагодити базу контактів у великій компанії.
 
У разі успішного проходження стажування кандидат отримує можливість розпочати кар’єру у Філіп Морріс Україна. Корпорація представлена в Україні як група компаній ПрАТ «Філіп Морріс Україна» та ТОВ «Філіп Морріс Сейлз енд Дистриб’юшн». У січні 2021 року компанія підтвердила статус кращого роботодавця, отримавши сертифікацію Top Employer в Україні, Європі та світі. Загалом в Україні цього року таке визнання отримали тільки 7 компаній.
 
«Перевагами таких кар’єрних програм, як INKOMPASS, є різноманітність напрямів та галузей. Кандидати можуть обрати різні спеціалізації: від комунікаційних до фінансових чи технічних. А можливість реалізувати власний кейс та представити його топменеджменту доводить, що робота у корпораціях – більше не бюрократична рутина», – впевнені у Філіп Морріс Україна.
Источник: fakty.kiev.ua
Новости по теме:

INKOMPASS
Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть