Авто
ПРЕДСТАВЛЯЄМО НОВИЙ LAND ROVER DEFENDER

ПРЕДСТАВЛЯЄМО НОВИЙ LAND ROVER DEFENDER

Представляємо новий Land Rover Defender. Перевтілена легенда для у ХХІ століття. Розумний, функціональний, безпечний – чудовий варіант для вас та вашої родини.
 
Новий Defender створений, для тих, хто має пригодницький дух та допитливий розум, хто поважає суспільство та не боїться змінювати світ на краще.
Силует, який не сплутаєш із іншим авто, – такий знайомий і водночас новий. Він міцний на вигляд та потужний на практиці.  Відрізняється вражаючим та функціональним дизайном. Автомобіль Defender має легендарне ім’я, форму й можливості. Ви можете легко персоналізувати автомобіль так, щоб він максимально пасував до стилю вашого життя.
 
В результаті багаторічних розробок та новаторських інновацій автомобілі завоювали своє місце в серцях дослідників, гуманітарних організацій та родин, які люблять пригоди по всьому світі. Нові автомобілі Land Rover Defender є гідними представниками своєї родини, адже вони довели свою надійність в найекстремальніших умовах.
 
Новий Defender успадкував неповторну розкіш та досконалість, характерні для автомобілів Range Rover та надзвичайно функціональних та практичних позашляховиків Discovery. Він гідно продовжує династію Land Rover. Версія з колісною базою 110 – новий старт для родини найбільш функціональних та надійних повноприводних позашляховиків у світі. Невдовзі до неї приєднається версія з колісною базою 90. А у 2020 році до лінійки приєднаються декілька практичних комерційних моделей.
 
Натхненний пристрастю та повагою до оригінальної версії моделі, новий Defender трансформує та розширює межі можливого та змінює уявлення про подорожі у ХХІ столітті завдяки сучасним позашляховим технологіям, зберігаючи справжній новаторський дух, притаманний Land Rover вже протягом 71 років. 
 
Емоційно виразний дизайн
 
Виразний силует Defender легко впізнати, а мінімальні передній та задній звиси забезпечують відмінні кути для в’їзду та з’їзду. Дизайнери компанії Land Rover створили нове бачення відомого Defender для ХХІ століття, надавши новому позашляховику сильну та цілеспрямовану поставу та передбачивши вікна на даху, і водночас зберігши такі характерні та впізнавані елементи, як задня дверці багажника та запасне колесо, що кріпиться на ній.
 
Оновлення образу справжнього Defender також торкнулися і салону. Погляду відкриваються структурні елементи та кріплення, які раніше були приховані. Вони підкреслюють лаконічний дизайн та практичність автомобіля. Серед інноваційних рішень: встановлення важеля перемикання передач на консоль, що звільнило місце для опційного центрального переднього відкидного сидіння, як у ранніх версіях Land Rover.
 
Зручні у використанні функції включають практичні сенсорні екрани та сучасні технологічні інновації. Надійний прогумований настил дозволяє швидко та легко позбутися від бруду та слідів, яких не уникнути під час щоденних подорожей чи незабутніх експедицій, тож ваш салон буде завжди ідеально чистий. Опційний текстильний дах, що складається, дарує відчуття простору та дозволяє пасажирам другого ряду автомобіля з колісною базою 110 вставати в повний зріст, щоб відчути себе як на справжньому сафарі**.
 
Приклад справжньої надійності
 
Новий Defender пройшов більше ніж 62 000 інженерних випробувань. Конструкція кузова та шасі були спеціально розроблені, щоб із легкістю витримати тестування в екстремальних умовах, під час якого автомобіль зазнає повторювальних та довготривалих впливів, що виходять далеко за межі нормальних умов користування позашляховиком та пасажирським автомобілем. Під час випробувань на стадії розробки прототипи моделей пройшли більш ніж 1,2 мільйони км в найсуворіших умовах нашої планети – від 50 °С спеки в пустелях до 40 °С арктичного морозу, підіймаючись на висоту до 3000 м над рівнем моря в Скелястих горах, штат Колорадо.
 
Професіонал світового класу на дорозі та бездоріжжі
 
Неперевершені позашляхові можливості значно виділяють новий Defender. Система постійного повного приводу, двоступінчаста автоматична коробка передач, центральний диференціал та опціональне активне блокування заднього диференціала надає впевненості, що в автомобілі є все для подолання підступної піщаної пустелі, морозного арктичного холоду за будь-яких умов. 
 
Технологія Configurable Terrain Response вперше з’явилася у новому Defender, дозволивши досвідченим водіям створювати власні налаштування, щоб максимально адаптуватися до існуючих дорожніх умов. Водночас менш досвідчені водії можуть дозволити системі обрати найоптимальніші налаштування для бездоріжжя в автоматичному режимі.
 
Новий автомобіль Defender розширює можливості, підіймаючи на новий рівень позашляхові якості та комфорт керування на трасі. Пересуватися в щільному міському потоці так само легко, як і підійматися високого в гори, перетинати пустелі та долати шляхи в умовах наднизької температури. Надзвичайна керованість дарує незабутній досвід управління та першокласний комфорт під час тривалих подорожей за будь-яких дорожніх умов.
 
Потужність та ефективністьª
 
Завдяки широкому асортименту сучасних бензинових та більш чистих дизельних двигунів ви зможете бути певні, що новий Defender буде потужним, керованим та ефективним за будь-яких умов. Інноваційні інженерні рішення забезпечують ефективність керування. Наприклад, плоске днище оптимізує аеродинамічні показники всієї лінійки та захищає низ авто від пошкоджень.
 
Технології ХХІ століттяb
 
Новий Defender відрізняється надійністю та має безліч передових технологій. Вперше автомобіль має нову інформаційно-розважальну систему PIVI Pro від Land Rover. Нове покоління сенсорних екранів більш інтуїтивно зрозумілі і прості у використанні та потребують меншої кількості вхідних даних, щоб виконувати найбільш часто використовувані задачі, а оптимізований дизайн гарантує миттєвий відгук.
 
Персоналізований під ваш світ
 
Новий Defender буде доступний у двох варіантах колісної бази – 90 та 110. Версія 90 матиме до шести сидінь, а версія 110 – опції з п’ятьма, шістьма сидіннями чи конфігурацією 5+2. Модельний ряд представляють комплектації Defender, First Edition та топова комплектація Defender X, а також стандартні версії S, SE, HSE. Покупці матимуть ще більше можливостей персоналізувати свої автомобілі завдяки пакетам аксесуарів. Пакети Explorer, Adventure, Country та Urban Packs надають автомобілю Defender виразного характеру завдяки спеціально розробленому асортименту оздоблення. Ексклюзивна модель First Edition має унікальні технічні характеристики та буде доступна протягом першого року виробництва.
 
Покупці зможуть придбати в якості опції нову захисну плівку, щоб захисти зовнішній шар фарби. Це модернізоване захисне покриття не містить розчинників та може бути повністю утилізоване. Воно захищає майже від всього – від подряпин на стоянці або колючих чагарників. Плівка буде доступна як заводська опція в кольорах Indus Silver, Gondwana Stone і Pangea Green. Вона захистить фарбове покриття автомобіля та надасть йому сучасного вигляду.
 
* тільки на ринках США (3500 кг для Великобританії, Європи та інших країн світу).
 
** Розсувний текстильний дах, доступний  з моменту запуску для версії Defender 90, буде доступний для версії 110 у 2020 році.
 
ª Наведені значення  є результатом офіційних випробувань, проведених виробником згідно з європейським законодавством. Показники призначені лише для порівняльних цілей. Реальні показники можуть відрізнятися. На показники викидів CO2 та витрати пального впливають такі фактори, як стиль керування, умови навколишнього середовища, вантажі та аксесуари. Значення пробігу електричних транспортних засобів визначалися для серійних автомобілів на стандартизованих маршрутах. Значення пробігу залежать від серії автомобіля, стану акумулятора, маршруту, навколишніх умов та стилю керування.
 
b Всі вбудовані технології повинні використовуватися водіями з дотриманням правил безпеки. Водії повинні безперервно контролювати рух автомобіля.
Источник: fakty.kiev.ua
Новости по теме:

Land Rover Defender
Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть