Авто
JAGUAR LAND ROVER ПРЕДСТАВИВ ПРОТОТИП LAND ROVER DEFENDER

JAGUAR LAND ROVER ПРЕДСТАВИВ ПРОТОТИП LAND ROVER DEFENDER

Камуфльований прототип Land Rover Defender, який знаходиться на фінальній стадії глобальної інженерної розробки, продовжує проходити найскладніші випробування в історії всіх автомобілів Land Rover в рамках підготовки до серійного виробництва. Кожен день прототип Defender брав участь у всіх заїздах фестивалю та вражав відвідувачів, які мали унікальну можливість побачити сучасну версію найвитривалішої моделі Land Rover.

Незважаючи на те, що камуфляж приховує форми автомобіля, силует Defender легко можна було впізнати під час його підйому на пагорб.

Герцог Ричмонд: «Небагато автомобілів стають легендами, але лише тільки цим словом я можу описати Land Rover Defender. Він близький моєму серцю, та я тісно пов’язаний з цим автомобілем вже декілька десятиліть. Тому можливість відкрити цьогорічний фестиваль швидкості та піднятися в прототипі Land Rover Defender на пагорб стали для мене привілеями».

Головний інженер Land Rover Майк Кросс відповідає за їздові характеристики нового Defender. Він включив новий повнопривідний автомобіль до категорії «Перший погляд» в усіх змаганнях, в яких Land Rover Defender брав участь.

Головний інженер Land Rover Майк Кросс сказав: «Новий Defender дасть нове визначення можливостям автомобіля в ХХІ столітті, поєднуючи незрівнянні можливості проходження доріг з ідеальною динамікою. Я дуже радий випробувати новий Defender у підйомі на пагорб».

Новий Land Rover Defender нещодавно повернувся з випробувань у Кенії, які проводилися разом із некомерційною благодійною організацією Tusk. Ці випробування є частиною ініціативи «Року левів» і допомагають звернути увагу на зменшення популяції левів в Африці. Протягом всього Фестивалю швидкості в Гудвуді ще один прототип автомобіля Land Rover Defender був представлений на стенді Jaguar Land Rover.

Світова прем’єра нового Land Rover Defender відбудеться вже в 2019 році.

Источник: fakty.kiev.ua
Новости по теме:

Land Rover Defender
Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть