Авто
JAGUAR I-PACE ОТРИМАВ ПРЕМІЮ «ЗОЛОТЕ КEРМО»

JAGUAR I-PACE ОТРИМАВ ПРЕМІЮ «ЗОЛОТЕ КEРМО»

Повністю електричний позашляховик Jaguar отримав найвідомішу німецьку автомобільну нагороду – «Золоте кермо». I-PACE здобув перемогу в категорії середньорозмірних позашляховиків, випередивши Audi Q3 і Seat Tarraco.
Спроектований і розроблений у Великобританії, I-PACE був створений з нуля як кращий у світі електромобіль преміум-класу, а також ідеальний автомобіль для поціновувачів Jaguar. Поєднання продуктивності спорткара, нульового рівня викидів, виключної вишуканості і практичності повного приводу роблять I-PACE кращим вибором у своєму сегменті.
Літій-іонний акумулятор ємністю 90 кВт-год забезпечує запас ходу до 470 км і здатний заряджатися від 0 до 80% лише за 40 хвилин (100 кВт постійного струму). Два легких, компактних і ефективних двигуна Jaguar забезпечують сумарну потужність 400 к.с. і крутний момент 696 Нм, а від 0 до 100 км на годину автомобіль розганяється всього за 4,7 секунди. 
Нагороду «Золоте кермо» прийняв генеральний директор Jaguar Land Rover доктор Ральф Шпет на церемонії нагородження у Берліні, зазначивши: «В рамках концепції нульового впливу на навколишнє середовище Jaguar Land Rover переслідує амбітну мету: створити екологічно чисту економіку замкнутого циклу. I-PACE Jaguar – це яскраве і творче втілення нашого бачення, це захоплюючий електромобіль, що не забруднює навколишнє середовище. Як британський виробник автомобілів преміум-класу, ми раді завоювати "Золоте кермо" в рамках набільш вимогливого і конкурентного світового ринку автомобілів преміум-класу. Ця нагорода є однією з багатьох престижних нагород, отриманих I-PACE. Ми будемо використовувати це визнання, докладаючи всіх зусиль для надання нашим клієнтам інноваційних автомобілів. Я дякую читачам і експертам, які проголосували за I-PACE, за цю нагороду, якою вони відзначили сміливість і прогресивне мислення наших дизайнерів та інженерів».
Для 43-й премії «Золоте кермо» мільйони читачів AutoBild і споріднених видань із більш ніж 20 європейських країн, а також читачі тижневої газети Bild am Sonntag обирали свої улюблені авто. Після підрахунку голосів 21 фіналіст – по три в кожній з семи категорій – був ретельно випробуваний журі на трасі Lausitz-Ring, до складу якого увійшли гонщики, провідні журналісти та інші автомобільні експерти. Журі приділяло особливу увагу динаміці руху, підключенню, конструкції і загальній вартості володіння.
Источник: fakty.kiev.ua
Новости по теме:

I-PACE JAGUAR I-PACE
Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть